Fredag o tävlingar

Jupp det är fredag! I eftermiddag bär det av till Gagnef - Floda på agilitytävlingar. Har ja tinat nått vilt? Nope. Det hanns inte med, nästa vecka måste det bli av. Idag började morgonen med skinande väder. Jag och mamma gick ut med hundarna i en timme. Riktigt skönt. Städat och packat inför helgen. Mamma och syrrorna åker ner till Eskilstuna på bröllopp, dop och födelsedag. Det är nämligen min ex granne som ska gifta sig, fylla år och döpa sitt barn. Jag åker med pappa till dalarna och tävlar med Axel.

Idag fick vi hem en tunnel till våran hinderpark :-) Ska ut och träna lite innan vi åker.

Under helgen så ska jag försöka se va ja ska inhandla till höstens jakter. En jaktradio har ja aldrig behövt ha, men nu när man bor här uppe i skogarna lär det behövas. Hundarna måste ha nya jakthalsband och två reflexvästar ska inhandlas. Nu när man har jobbat lite så får mina pengar gå till det. :-)

/Vicky


Lite ledighet!

Ja det har varit jobb hela helgen, men nu har ja varit ledig två dagar o sen är det jobb igen. Ingen direkt semester som jag hade trott . Man får ju glädja sig att jag fick ett jobb så pass fort iaf. Kan ju inte tacka nej direkt. Här uppe är d svårt att få jobb och det är väldigt nödvändigt att ha ett. 

Imorrn när ja jobbar så är det lagtävlingar i Bollnäs. Alex kommer att få köra prinsen och jag hoppas att det går bra för alla i laget. Jag önksar LYCKA TILL!!!

På fredag kväll åker jag och pappa till Gagnef - Floda på agilitytävlingar. Det är Axel och lilla Viking som ska få tävla lite. Jag har tränat extra mycket på slalom, hans fart har blivit bättre. Jag måste också känna mig säker och det gör jag inte. Hmm detta är något vi måste öva på. Nästa vecka har jag mer tid och träna. Då är det banor som är prio ett!!!

Igår var ja in till Bollnäs skjutbana med en från jobbet. Fick testa på en studsare :-) Nu jäklar ska jag ta tag i det här. Axel fick vara med och skotträna lite. Han är verkligen orädd. Riktigt stolt över han. Han fick till ett gnäll, annars satt han tyst. Jag slängde iväg två dummisar, som han fick markera och hämta in. Man märkte att de inte var lika roliga som en riktig fågel.

På söndag kväll ska jag ta fram lite fågel, klöv och blod.

Nu är vi påväg att köpa en frys till. Hihih mer plats för fågel och vilt. Perfekt!!!

Nytt lag

Någonting har hänt med min header? Ja ska försöka få hjälp av min kära kusin.

Förra veckan var vi till Fagersta. Torsdagen körde jag ett lopp i AG2 med Indra. Gick ur slalomet :-( Hon tog alla kontaktfält, så jag är ändå rätt nöjd :-) Axel ville ta en tunnel istället så där vart det en disk :-( På fredagen körde vi bara ett lopp, sen åkte vi hem. Axel var superduktig, förutom att jag klantade till det och sprang för långt ut vid en tunnel. Axel kom för långt ut och såg inte slalomet. Det vart en vägran. Så surt! Vi som ville ha våran sista pinne i AG1. Ja ja!
Nu blir det tunnelträning tills nästa tävling!

Idag är det lag tävling på Bollnäs BK. Jag kommer att vara reserv och ersätta Sofia som ska ut och resa. Det kommer bli jätte spännade.

Vårat lag heter : CATCH US BY ALTECO

Laget består av:

Annika - Takida (BC)
Helena - Tommy Lee (BC)
Alexandra - Floyd (BC)
Viktoria - Axel (Labbe)

Vi är sponsrade av:  


Uppdateringar

Nu har ja flyttat och det har varit väldigt mycket med det. Därför har jag inte hunnit med att skriva i bloggen.
Så nu bor ja i Arbrå - Bollnäs hemma hos päronen och syrran.
Till hösten blir det förmodligen plugg och fick reda här om dagen veta att ja kommer jobba extra på Karlsson :-)

Vi kom hem efter fyra-dagars agilitytävlingar. Axel fick 2 till pinnar i hopptvåan. En rivning i agilityklassen och disk i två lopp. Indra fick 5 fel och femte plac i agilityklassen som bäst.

Mer uppdateringar kommer, bilder och filmer.