Sista november

En händelserik helg i Sthlm. Tack alla som var inblandade! :-)

Det händer grejer!

Jag har anmält mig till två kurser. En i höst/vår som är för lagmedlemmen tävlingsekipaget och instruktören Annika Dahl : http://www.freewebs.com/annikasdogs/ sen en  för Stina Mattson :-)

Det blir nog ett till Sthlm besök igen. Emma ska ha lilla jul, YES det blir en tradion tror ja. Förra året var vi hos Elin. Massa mys, julklappar och allt i matväg. Åker ner om två helger igen. Man saknar verkligen sina vänner!

Idag vart det inget jobb så passade på att storstäda huset, fixade och ordnade. Var även ute på två långprommisar, samt ett träningspass med Axelmannen. Tog upp några fåglar och en kanin. Så det ska väl vara tinat tills på fredag.

Imorrn blir det nog ett springpass med Indra och lite lydnadsträning.

/Vicky

Tillbaka i storstan

Idag åkte ja till mitt gamla jobb och träffade mina gamla kollegor och alla barn. Jäklar vilka kramar man fick., hihi nästan lite jobbigt. När jag var inne i personalrummet stog dom och hopppade utanför fönstrerna :-)
Så nu idag lämnade ja Vikskolan officellt. Sa upp mig! Jag vet att jag inte kommer tillbaka till Väsby.
Så GOD BYE Vikskolan!
Efter jobbet åkte jag till Becka och hämtade nyckeln hem till henne. Skulle få va själv, men som tur va kom Jonna och hälsade på mig. Det vart pizza och massa snack. Alltid lika trevligt. Önskar att man har mer tid när man kommer ner till Sthlm. Ska hinna träffa alla och samtidigt va i plugget.
Har lovat att komma ner och bara ha en kompishelg.
En bild på oss när vi va på Putte i Parken. Så jäkla roliga dagar :-)
Imorrn blir det att bo hos Sanna! Självklart utgång på lördagskvällen! :-)
Galningarna!!!!

Äntligen lite ledigt eller inte!

Ja nu har man jobbat nio dagar.. puuh! Vissa dagar inte helt fulla tidern, men man blir riktigt sliten av att åka till jobbet varje dag. Stå på betong en hel dag. Måste snart köpa mig ett par vettigare skor. Snart börjar väl ryggen kännas av. En saka kan ja ju säga att jag har fått väldigt mycket gjort och nu har det blivit rent och fint på julavdelningen efter annonserna :-)
Idag satt vi t.om igång en cd-spelare med julmusik. Till en början var det ganska löjligt, men efter et tag så fick man faktiskt lite julkänsla hihi. Hoppas bara snön kommer när jag är borta så jag får se den när jag kommer upp på söndag kväll.

Här i helgen ska det julpyntas, syrran Becka ska komma upp och hjälpa till i allt julstök. Mamma är en tok på tomtar och allt som tillhör julen. Det kommer blir så mysigt! Jag blir så stressad av allt och det är verkligen skönt att komma bort.

Imorrn åker jag till Väsby först och hälsar på mitt gamla jobb. Hoppas att det är några gamla elever kvar som jag får kram lite :-) Vet att mitt förra arbetslag sitter i möte så jag ska gå in och störa dom lite. Sen har jag inte direkt bestämt hur resten av dagen blir. Kommer säkert bli jätte mysigt :-)

På fredag och lördag är det skola. Jag bor hos Sanna och Kim. Dom kommer nämligen flytta tillsammans till en lägenhet vid Råsunda. Så nu blir det ganska trångt med hund, katt och jag med packning. Haha smällar man får ta om man har en FRU!
På lördag kväll hoppas ja att det blir PARTY! Så länge sen man fick parta med sin Sanna. LÄNGTAR tills på fredag och söndag. På söndag eftermiddag åker jag nog förbi Ulrika. Det är hundträning på schemat och sen hemfärd för oss.

Kram och trevlig helg!

Motala

Förra veckan åkte ja till Motala och tillbringade en semesterdagar/ledighet eller va man kan kalla det. Tåget ner med massa packning och hund på torsdagen och hem med tåg på måndagen.


Läsning/plugg på tåget :-)

Hansesgårdens klövjeväska :-) (Bär sin egen mat)

Tillbringade massa tid med Lani och Björn. Det vart träning och uppskjutning :-) Jihuuu! Äntligen så kan man säga att man är jägare och inte bara hundförare :-) Hihiih Så nu ska det ut och skjutas! Så grymt roligt var det! :-)
Tack Figge för att jag fick möjligheten under den här helgen att träna och skjuta upp.

När jag kom ner så vart det klippning och färgning. Ibland blir man så trött på sitt hår. En liten uppfräshning vart det!
Vi åt massa gott och hade tid för snack och mys. Längtar tillbaka! :-)
Under söndagen så vart det lite jakt på rådjur och gäss. Inga skjutna tyvärr :-( Blir en massa jakt när jag kommer ner nästa gång!Kram på er!


Hundgården

Pappa och jag började fixa hundgården för nån vecka sen och nu börjar den bli stort sett klar. Perre (mosters sambo) hjälpte till pappa att få upp sektionerna när jag var på jobbet förra veckan.
Idag fixade jag klart alla plattor runt om i hundgården och fixade till lite runt om.  
Nu är det bara innedelen som ska göras klart i sommar. Det ska målas om osv. Nu har hundarna fått massa halm som  det är skönt att ligga på. Indra stortrivs och går in direkt genom luckan och lägger sig i halmen :-)Race och Viking 7/11 - 2011


Så mycket bättre!


Spårdag

Glömde och skriva att i torsdag va jag ute tidigt och la viltspår. Här gäller det att lägga upp dagen när man ska iväg och jobba.

Kim fick låna Loka och gå med. Alex har inte kört nått viltspår med henne och tävlar inte med henne längre. Så nu får Kim passa på att träna med henne ibland. Det kanske kommer något riktigt eftersök som hon får gå på :-)

Upphämtning av Kim och sen ut i Tjärnbergsskogarna. Loka fick gå på först. I början hade hon ett bra tempo och sen kom det lite störning när hon fick upp en tjäder i nosen. Hon klarade spåret bra för att gå första gången. Lite väl snabb, men med lite mer träning kommer det nog gå jätte bra.

Axel va så jäkla duktig! Så nöjd över honom, jag vart helt lyrisk hur duktig han va :-)

Perfekt tempo, upptaget klockretn och alla vinklar gick susen. Bloduppbehållet och tapptet gick super! Ett 15 min spårning och klöven i slutet.

Efter spårningen gick vi en liten skogspromenad och hundarna fick springa lösa. Sen var det bara att göra sig i ordning och fara till jobbet.En bild från i våras när vi är i Motala


November och lite bilder
Träning med kanin. Det gick riktigt bra! :-)


Nettan och Perre va uppe så då fick vi hjälp att ordan till i fårhagenTråkigt när man inte fick se älgen


Bakade en liten toscakaka till att sitta o smaska på när det är älgjakt
En björn som inte mådde så bra i magen