Bra dag!

Så  nu är det bara att ta tag i allt och göra det bästa av allt!

Ikväll blir det chattning med klasskompisarna, jag glömde bort förra chattmötet :-( Så nu ska vi göra klart inför nästa träff. Vi har även fått en ny uppgift. Så imorrn ska ja ringa runt till skolor/förskolor för att höra om man får komma och observera.

Nu är det jobb och när man kommer hem ska det bli fix i hundgården (inne). Ta bort alla saker och fixa med halm till hundarna. Till sommaren blir det att måla om. Då kommer det bli riktigt fräscht! :-)

Work time!  


Bilder från Funäs!


Jag och Anna på Flatruet!
Alla hundar! Race, Bozz, Kulo, Indra och lill Race hiih

Torsdag o nästan sista arbetspasset på veckan!

Idag va det upp tidigt, fixa med lite böcker o plugg. Ut till det "gamla" hönshuset och nytt projekt med hundgård :-)
Pappa fixade med nya gången, jag och mamma drog ut en massa skrot från hönshuset. Herregud va massa saker. En hel släpvagn full med grejer. Sen skulle vi börja sopa bort allt gammal halm. Inte direkt bra för mig som är allergisk mot kvalster och sånt som finns i halm/hö. Hann inte mycket med det, för sen va det dags att åka till jobbet.

Idag pratade ja med Lani i telfonen :-) Nu är vi ju ännu längre ifrån varandra och jag som skulle hälsa på :-( Det vart inte mycket med det den här månaden. Vi bestämde iaf att hon skulle komma förbi och hälsa på. Sen åker vi upp till hennes mamma i hudik och kör lite hundträning där. Ska bli roligt!

Pratade även med Sanna igår och hon kommer förmodligen upp nu snart :-)

Ikväll har det varit storstädning på övre plan, ja och alex håller väl till mest här uppe :-)

Nu massa saker/planer bokade! Så nu har man lite att se fram emot! 


Båda så jäkla rätta låtar!

http://www.youtube.com/watch?v=ATEUozct-4Y


http://www.youtube.com/watch?v=njwvIPJlPN0


Bilder kommer

En härlig utsikt över Koldemo!


Förkyld

Jag fryser, svettas, snorig, täppt. Hatar och va förkyld! Man orkar ju inget. Dags att friska till sig. Ja vill ju vara ute i friska luften och träna med hundarna och hitta på roliga saker.

Böcker



Fick av mamma imorse! :-)


Har en massa till utbildningen, men det här blir min kvällsbok. Den verkar vara spännande, längtar tills ikväll!
Perfekt väder för plugg, bakning och fix. Idag och imorrn ska jag försöka ordan upp mitt rum (det lilla jag har).


Tillbaka till verkligheten!

Ja efter några helt underbara dagar i Funäs så är man tillbaka hemma igen. Hem och hem, men det är så jag bor just nu. Hemma hos päronen, det funkar väl okej. Letar efter något mindre hus/stuga i närheten av Bollnäs. Det ska va lätt att lämna hundarna och hälsa på hemma. Det är mest för att spara pengar, vill inte ta en massa lån när jag bara pluggar ett år. Nog om det! :-)

Mina dagar i Funäs va jätte trevliga. Ja skrev tidigare om tor-fre, så här kommer lite uppdatering på lördag och söndag :-) På lör morognen packade vi matsäcken och tog bilen upp till Flatruet. Anna hade bakat gott LCH bröd. Så smarrigt! Vi var på fjället där nästan hela dagen och vandrade med hundarna och fikade. Så vackert!! Vi ville inte lämna fjället, men med allt vi hade planerat för dagen så fick vi åka kring lunch. Hem och käka lite snabbt och packa om så for vi till klubben. Agilityträning med Marie och hennes portugisiska vattenhundar.

Sen lite lydnadträning, för att sedan ta bilen hem igen och svida om till middagen. Vi käkade ute på Veras i självaste funäs uteservering (som är öppet). God mat och trevligt sällskap :-) Det vart förfest hemma hos Oskar, sedan vidare mot Bruksvallarna. Något ställe där uppe hade bartömning. Ja drack inte och fick vara chaufför. Både jag och Anna var helt döda, så vi åkte hem rätt tidigt. Vi bäddade ner oss och när man har hund så är det inte direkt sovmorgon.

Vi hade tidigare på lördagen dragit älgklövar. Så på söndagen gick vi spåren. Hundarna va duktiga, trots att vi inte hade dragit utan blod. Resten av dagen vart planerign av vissa "hemliga saker". Så spännande!
Jag hade typ migrän och väntade fram till lunch att åka hem. Mådde inte precis prima, men det la sig efter tag på kvällen. Nu har man blivit förkyld istället :-(

Ska sätta mig imorrn med alla bilder från helgen! Dags att lägga ut kort :-)


Avkopplande ledighet

Igår kom ja upp till Funäs för att hälsa på Anna o alla hundar! :-) I somras sågs vi en snabbis på Agilty SM, i Sthlm. Vi hann bara snacka lite och när man ska heja och vara överallt så får man ingen kvalitetstid tillsammans :-( Vi bestämde för flera månader sedan att ja skulle komma upp den här helgen. Det verkligen klaffade med ledighet och inga hund tävlingar :-) Hihiih

Vi gick up klockan 6.00 imorse och tog en promenad innan frukosten. Vi gjorde en ägg och bacon uppstart med kaffe. Sedan var det dags för Anna att åka till jobbet. Jag kröp ner under täcket med hundarna och sov en timme till. Sedan ut på en promenad och bilen in till byn. En god lunch serverades på restaurangen Vera. En riktig stek med potatismos, riktigt gott! Vi gick runt i lite affärer en stund, innan Anna skulle tillbaka på ett möte.
Nu sitter jag hemma i stugan och pluggar lite. När Anna slutar så ska vi åka upp på nått fjäll med hundarna. MASSA kort ska tas. :-)

Mer uppdateringar kommer!!


Funäs till helgen!

I helgen vart det en snabbtripp till Sthlm. Trevlig lördagskväll och mindre på söndagen. Ja hann inte träffa min Sanna så länge, för att bilen funkade inte när ja skulle åka från Värmdö. Det vart 45 min snack, sen va det bara att gå o lägga sig. Har lovat alla att komma ner lite längre nästa gång. Shit man hinner ju inte med att träffa alla :-(
 
Der va andra träffen på Lillsved och vi hade en rolig helg. Massa nytt att ta in och det är verkligen ett roligt gäng. Fiskargruppen som jag tillhör är fem stycken tjejer från olika delar av Sverige. Så nu är det lite grupparbete fram tills nästa uppgift. ja och Matilda satt oss idag o chattade. Funkar riktigt bra :-) Nu är våran sammanfattning klar och ska inlämnas tillsammas med allt annat efter helgen.

Jag åker nämligen till Funäsdalen till Anna. Det ska bli en riktig rolig/myig helg med massa hund och snack :-)

Har förresten fått tillbaka bilen. Så nu är den lackad o fixad :-) Wihuu!

Ska ta en massa bilder!
Kram på er!


Mitt i veckan!

Blir så TRÖTT på allt. Just nu hittar ja inte en bok ja ska ha till skolan. Det ska bli roligt till helgen, ska träffa mina kära vänner i Uppsala på lördag, söndag plugg och myspys hos frugan :-) Måndag plugg i skolan och sedan kanske om man hinner besöka jobbet. 

Någon som vet en lägenhet eller hus i Bollnäs området??

Nu ska ja iväg på möte på jobbet. Blir sen kväll. BYE!  


Duktiga hundar

Helgen började bra! Fredag eftermiddag kl tre tog jag bilen upp till Koldemoskogarna. Jag gick nämlingen viltspårsprov med bägge hundarna. Hihi, precis där vi går våran runda varje dag :-) Båda hundarna blev godkända :-) Så duktiga!!
Efter provet åkte jag direkt till Bollnäs för att hjälpa till med att bygga banor. Vi har nu haft två-dagars agilitytävlingar i Smurfland! :-)
Jag tävlade med Axel o Floyd. Flojjan är ju bara att skryta med. Vi kom på tredje plats i ena Agilityklassen och tog sista SM pinne till 2012! Jäkligt roligt! :-= Axelmannen måste ja bygga upp fart på inne på banan. Ja vet att han är snabbare, men han är inte riktigt säker och vill inte göra fel. Måste gå en springarkurs tror ja.
Han var iaf jätte duktig, ja visade fel på ett hinder. Så d va bara ja som tabbade mej. Alex fick ett nollat lopp med han på söndagen. Tyvärr räkte inte tiden till..
Imorse var det rådjursjakt, men såg ingen alls! :-( Vi fick se en uggla som var på morgonjakt efter mat och några orrar.
Nu är det soffan för hela slanten!
Natt på er!