Plugg o annat!

Nu har verkligen pluggandet kommit igång. Ikväll blir det träff med basgruppen på nätet. Vi ska komma på lite olika gruppövningar tills nästa träff på Lillsved. Ska bli roligt :-)

Har tagit upp klövar till vovvsen så det blir att lägga blodspår imorgon bitti. Tänkt att spåren får ligga under tiden ja jobbar och sen är det bara att gå spåren efter jobbet.

På onsdag blir det långledigt från jobbet. Det blir att läsa en massa böcker och komma igång med fördjupningsarbetet. Har ännu inte tänkt klart kring det. Vi har ganska lång tid på oss, men tiden går så fort.

Till helgen kommer Moa upp och jag hoppas stjärnan hjälper mig att göra klart den här bloggen. Det kanske blir en del kort på hundar och annat också! :-)Gåsjakt

Igår och idag har det varit gåsjakt innan jobbet med Kim. Mycket trevligt!

Första gången Axel fick apportera gås. Han är så duktig. Ett riktigt fint sök fick vi till igår och inga bekymmer alls med att komma in med fågeln. Idag vart en gås skadeskjuten, men han sprang ut och fick in den fort. Är så stolt över shouldan. Gåsen var hälften så stor som Axel, den lät och ville nypas. Han kom in med den så fint :-)

Väntar fortfarande på att viltsporsdomaren ska höra av sig. Snart är det oktober och veckorna går så himla snabbt. Nästa helg är det tävlingar i Bollnäs. Länge sedan man tävlade agility så det ska bli roligt.

Nu ska ja laga lite lunch, sen blir det att åka till jobbet.


Under löven

Melissa - Under löven


Höstrusk!

Vädret är som det är! Men nu har man börjat tänt brasa och ljus. Så mysigt!
Det är som det är nu. Sena kvällar på jobbet hela veckan. Det kanske blir en lugn helg, skönt! Åker inte upp till Övik, fast jag vill. Syrran får ta med sig älsklingen igen. Jag blir hemma och pluggar. Är en hel del att läsa och lite som ska in. Första gången ikväll som jag och min basgrupp chattade tillsammans. Det funkade ganska bra :-)

Vi planerar inför nästa helg och det blir nog super bra!

Längtar tills oktober. Det är tävlingar på Bollnäs BK, jag ska till Anna, massa hundträning och till skolan. Ska även hälsa på mitt gamla jobb. Saknar faktiskt alla mina skruttbarn och kollegor. Ska försöka hälsa på lite nära och kära också.

Nog för ikväll! Natti natti!

Det är höst

Nu är det verkligen höst, men det är mysigt. Älskar verkligen den här årstiden :-)

Igår var min lediga dag. Det vart en heldag ute i skogen. Det las blodspår, det vart lite släpp med Axel i skogen och svamp plockning. Vi hittade 2,7 kg svamp ( en proppfull ica kasse). Sedan orkade vi inge mer, det vart lite för mycket svamp. Hahha!
Axelmannen va duktig och stötte upp två tjädrar och följde älgspår i skogen. Inget skjutet tyvärr :-(

Jag har skrivit på papper till viltspårsprov för Indra och Axel. Så idag ska det skickas in :-)

Pluggandet har börjat och diskussioner via intranätet har startat upp. Mycket nytt att lära sig, men det är roligt!

Till helgen ska jag hälsa på min bästa Lani uppe i Hudik. Det ska vara kräftskiva hemma hos hennes mor. Det ska blir riktigt roligt! :-)

Nu har jag ju lovat Ulrika en massa bilder på vovvsen, så jag lär fixa det idag och skicka iväg dom!

/Vicky

Pinnar till Axel

Kort om helgen!

Familjen tog husvagnen till Östersund på agilitytävlingar, jag tog bilen till Sthlm.

Axel och Alex (hihi väldigt lika) fick med sig 2 pinnar i agilityklass 2. Så nu ska vi jaga den sista pinnen. Sen är Axel en ren klass 3 hund :-) Han fick en första och andra placering. Duktig hund och duktig syrra :-) Fem fel i hoppp 3:an. Hans tredje start där. Tyckte dom va super duktiga :-)

Jag va ju iväg till Sthlm för att gå börja min helg på skolan. Lillsveds idrottsfolkhögskola :-)
Jag ska nämligen gå utbildningen - Hälsocoach barn och ungdom.
En mycket intensiv och rolig helg. Jag var på skolan frn fredag till söndag. Långa dagar, så man var rätt slut när man kom hem. Nu är det bara tre två träffar kvar på den här terminen. Längtar tills nästa :-)
Eftersom utbildningen är på distans så är det många uppgifter på nätet genom First Class.
Det ska bli riktigt spännande.

Har även fått deltidstjänt på Karlsson och jobbar nu 50 %. Jag tror att jag skulle kunna klara av att jobba heltid, men det är som sagt inte lätt att hitta jobb här uppe. Nöjd än så länge!

/Vicky

Ingen header

Hej på er alla!

Jag har inte uppdaterat särskilt mycket på länge. För det första så blir ja så less på bloggen som ska konstra hela tider. Inte precis lust att skriva nått när allt ibland försvinner och headern ser för taskig ut :-( När Moa www.mtphoto.blogg.se kommer upp igen ska hon få hjälpa mig.


Iaf så har jag lagt en del viltspår till Indra och Axel. Så nu ska jag anmäla dom till anlagsklass :-)
Har anmält Axel till agilitytävlingarna i Övik och Bollnäs. När jag åker till skolan till helgen följer han med till Östersund och ska tävla hela helgen. Ja vill oxå!!
BVi har tränat lite med fågel, tyvärr har jag inte så bra plats för fågel. Så det blir att inhandla en frys.

Förra helgen var vi nere i Sthlm och hälsade på. Jag var barnvakt och Axel fick vara hos sin kennelmor. Han va så glad och fick leka med alla busfröna. www.wingpennans.se Vi hann med hundpromenad, fika och fotgrafering.
Jag hälsade på min Sanna på fredagen, barnvakt lördag och hälsade på Elin och Jonna innnan det va dags att åka hem igen. Nu till helgen blir det skolan på Värmdö. Jag ska gå en fortbildningskurs på ett år. Hälsocoach barn och ungdom.
Mer om det kommer efter helgen :-)

/Vicky