nu är det slut på helgen

I fredags åkte jag, mamma och Becka till Lilla K för att äta lunch buffé och hälsa på Alex. Så roligt att hon har fått jobb där :) Vi åkte sedan vidare till Glössbo möbler. Kikade runt och hämtade ett nykelskåp till Becka.
Hittade detta fina bord (rea faktiskt). Får vänta lite va?!  Tyckte det passa bättre hos mamma och pappa.

 

Snöovädret fick inte stoppa Elin! Plötsligt stog hon på uppfarten :)


Elin och Axel myser i solen

Vi hade bestämt att grilla korv ute på lördagen, men massa snö hade vräkt ner så det vart promenad med hundarna och stekt korv inne. Vi åkte in till Bollnäs och Sthlmarna fick besöka Karlsson och Dollar. Vi gick in en sväng på Nytt och Nött (upp vänster vid Lilla K). Sedan åkte vi lite andra vägar hem från Bollnäs.

När vi kom hem bakade tjejerna morotskakor och myste med fåren. Pappa och Isaksson jobbade med skogen och jag var inne i Torpet och drog spik och tog bort tidningspapper på en vägg. Inte det roligaste precis!

 

 
Röjning i skogen                                                     Hittade tidningar från 1872 på väggen!


Vi som ville vara ute hela dagen, men vädret var inte det bästa. Vi avslutade iaf kvällen med god mat, kortspel, vin, brie och kex. Massa skratt! :)

 
Gick inte så bra för mig :(


Idag började vi dagen med tidig hundprommis. Elin och Becka åkte runt i trakten och fikade i Rengsjö. Jag och pappa jobbade i torpet. Massa sprik som drogs ut, gipsväggen är klar i sovrummet och snart i vardagsrummet.Hundarna fick lite agility träning. Indra fick träna fria följet och rutan.
Innan tjejerna åkte hem gjorde vi hemmalagad pizza som vi alla hjälptes åt med :)

 
Beckas tomatsås                                                     Pizza med massa gott påEn riktig myshelg rent ut sagt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback