Läger

Hej och hopp!

Lite trött man är just nu. Sitter och laddar inför fin middag på Storgatan i Arbrå :)
Igår kunde ja inte sova :( sist ja kolla på klockan va den 02.30. Ja, efter det nån gång så kunde ja sova. Lite seg på jobbet idag. Slutade med att jag höll på att lägga in jobbtelefonen i kylen istället för på laddning.

Jag fick reda på att jag kom med på SSRKs läger som är i maj. Småland nästa!
Ska betala in, så är allt klart! :)

Imorrn så blir det plugg och städ på förmiddagen innan jobbet. Får besök av kusin Emma och Moster Nettan. Det är ju sportlov för alla 08 ungar. Så dom kommer och hälsar på. Ska blir trevligt :) Min lediga dag är inbokad skidor skidor skidor. Vi åker upp till Järvsö backen och sen blir det längd!

Jag och Alex sitter och funderar på en resa till fjällen. Varför inte en helg?

Ja ja ja nu är det jacka på och bilen några minuter. Trevlig kväll på er alla!

bilder torpet 1


Nu är allt papp i taket borta. Även i vardgasrum och sovrum.


Alla väggar i köket är borta nu Tapeter avdragna i vardagsrum och sovrum.


Proppfulla tunnor med gamla sladdar och diverse andra grejer.


Hus uppd

Som en "granne" kallar huset för -  Torpet - . Ja vet inte ja. Det heter tydligen Norrom (Nörröm) som man säger här. Hihi. Det låter gulligt med torpet så huset kanske ska hete det?!

Idag var jag och pappa där och tog bort väggar och papp från tak. Vi har fått dit en:
Så vi kan slänga ner massa i. Hmm den är ju nästan full snart. Det börjar hända grejer!
Pappa har rivit ut allt i "matkällaren" (under köket). Ställt dit ett element så det blir torrt och fint. Jag rev ner från taket idag. Nästan helt klart faktiskt! :) Vi rev även ner alla elsladdar i kök och vardagsrum. Lister och annat. Nu är det bara väggarna i vardagsrum och sovrum som ska bort.

Mycket som ska fixas, men en liten bit på väg iaf! Insidan av huset är prio 1.
Jag vill ju egentligen inte att snön försvinner, men för huset skull så hoppas jag att det blir vår snabbt!
från och med nu

Mitt liv på sidan av studier och jobb. Så är det som några vet om att det husrenovering som gäller!

Just ja! Jag ska nämligen hyra ett hus som mina föräldrar har köpt.

Jag somnar med inredningstidningar och virrvarr i huvudet hur allt ska bli. Roligt är det!
Ska försöka sätta in bilder så snart som möjligt.

Ikväll så var jag och tittade på ett gammalt vitirinskåp som ska passa till köket. Den ska bara målas om till vitt.

Jag var även in och kollade på lite inredningssidor. Här kommer några bra:

www.coutrybymail.se
www.hemkansla.se
www.desinbutiken.se


Fin morgon
Eller hur? Finns inget bättre än att gå upp tidigt och se morgonsolen.

Ja steg upp kl 6 i morse och började göra ordning för ikväll. SEen en dryga timme med hundarna och lite genomkörning på slalom. Nu ska jag bara sätta på mig jobbarkläderna och fara till jobbet ngr timmar. Sen får vi finbesök ikväll! Mysigt värre!

Mitt i veckan!

Va bara tvungen att springa efter jobbet idag! Det kändes hur skönt som helst :-) Första passet efter helgen. Har varit jobb och plugg så har inte riktigt hunnit med.

Sprang ner till Arbrå och runt hem igen. Visste inte riktigt hur långt det va. Hade mobilen hemma :-( Tur att det finns eniro som har vägbeskrivning och kartor.

Sträckan vart 3,6 * 2. Alltså 7,2 km!När man kom hema hade mamma lagat pasta med smörstekta kantareller och annat gott!
Mumma! :-) Nu blir det efterslyst och soffläge!


Vilken helg!

Ledig rätt mycket i veckan och på helgen va det fullt upp!

Fredag kväll så kom becka upp. Vi åt god mat och min uppladdning började. Upp tidigt fötr att få i mig odentligen innan det va dags. Jag åkte nämlignem Hälsingeleden 16 km. Från Bessbo till Arbrå på längskidor :-) Första gången man är med och kör et lägdskidslopp.
Hann inte riktigt hamna i form av dålig träning och förkylning. Fast jag kände att jag ville testa på. Det va egentligen bara nån fix idé när jag va inne på intersport och såg skylten om anmälan.
Det va riktigt roligt och det är aldrig ngt man glömmer.

Jag kom på 13:e plats av 32 startande. Rätt nöjd ändå! Sträckan mot Acktjärbo 7 km var rätt kämpigt. Motlut dom första 5 km. Efter tabben att ramla åkte nog 6 st om mig :-( Sen va det bara att köra på! Blåbärssoppa i Acktjrbo och station vid Loberget med sportdryck och kaffe. Fy tusan vilken mördarbacke (nedför) det va! Hahah ramlade två ggr där! När jag äntligen kom in i Arbrå så v det bra ngn km kvar till fornhemmt och målgång. Skönt och komma i mål!Hemma två timmar, sen satt ja på tåget ner til Uppsala. Överraskade mina vänner (en av dom fylld år) så vart d helkväll och utgång! Kunde inte ha blivit trevligare kväll <3
Trött som man var så hämtade Alex up mig dan etfer så åkte v till Lagg ridhus. Vi tävlade med laget och fick med oss en SM pinne hem :-)

Sov hela resan hem och gick och la mig kvart i åtta. Hahha man börjar bli gammal! :-)
Idag var det jobb från 10-19. Fick en hel del gjort. Nu är det soffläge!


Sol morgonFrukost nr 2 :-) Tyckte ja fick unna mig två goda mackor efter en timmes promenad med hundarna och sen blir det träning på eftermiddagen. Ska ut nu och hjälpa pappa med att ta ner träd.

Verkligen en härlig morgon! Idag vill man inte sitta inne precis. Skönt med ledig torsdag!

Hej så länge!


Händelserik dagImorse var det först prommis med Indra och Axel samt hundträning. Lydnad och träning av stoppsignal. Dirigeringsarbete och markering. Bra uppstart och några ideér skulle passa fint. Jag hoppas att ja snart få reda om ja kommer med på retriever/spaniel lägret för alla SSRK ungdomar. Hoppas hoppas!!!

Efter det tog jag bilen upp till Acktjärbo. Såg lite mystiska saker och sen vart jag stopppad av polis och blev vittne till att ha sett ett par.  

Gick in på jobbets data och såg att dom hade tagit fast tjuvarna, vilken lättnad!

http://helahalsingland.se/bollnas/bollnasc/1.4361733-vacktes-av-tjuvar-i-huset

Frusen dag!

Härom veckan köpte ja mig ett par nya längdskidor och pjäxor. Det vart ett par Fischer :-)
När jag hämtade dom i tisidags hittade jag en skit snygg craft jacka. Fanns inte i medium och small va lite kort i armarna. Som tur va så fanns det på instersports stora lager. Hihi ja får hämta den nästa vecka :-)

Jag har varit förkyld nu nästan en vecka, men tyckte att ja va så pass kry att ja kunde ta en sväng på mina nyvallade skidor uppe i Acktjärbo. Klockan stog på 6.00 :-) Helt galet tyckte alla, men va tusan ja måste verkligen träna tills nästa helg. Sä när man ska jobba nästan varje dag. Tråkigt nog va det -22. Det resulterade att vi åkte en kvart :-( Händerna höll på att ta stryk. SÅ JÄKLA KALLT!! Fasen va bitter man vart. Hela dan förstörd! :-( Men men, nu är det schlagerkväll i soffan!

Hoppas hoppas att det är under -10 imorrn och hela veckan!