Lite ledighet

Idag är det röd dag så det blir 11-16 tid för mig på jobbet :)
Gick upp hyffsat tidigt och käkade frukost, så nu ska jag ut i regnet och lägga spår.
Massa inplanerat i helgen hundträning m.m.

Jag och Therese tränade vidare i tisdags, hon i agility och jag i lydnaden. Jäklar va hundarna går frammåt. Jag tränar mest "tävlingslydnad" vilket inte är så ja tränat med honom i fotet. Så nu tränar vi om och det är jätte roligt! Therese tränar in alla honder med Chic och börjar få ihop hinder och hinder. Snart blir det en hel bana :)

Imorrn blir det morgonträning på klubben :)

Hoppas på att vädret ändrar sig, för jag vill ha SOL!


björnmöte

Maj är ju bara som vanligt! Nu är det snart sommar och det är fullt upp med saker som händer, men det är skoj! :)

Igår såg ja björn för första gången. Häftig upplevelse! Den kanske va 70 m ifrån :)
Dålig bild fick ja :( skulle haft med min andra kamera.

Imorrn kommer Therese hit så då blir det hundträning innan jobbet!
 
Min skolhelg är flyttad till sista helgen i maj, så tyvärr kommer jag inte kunna gå på lägret i Moheda. Surt men skolan går ju före :( Nu är det bara en måndad kvar till plugget är slut!

Hopppas man snart få reda på semester så man kan boka tävlingar :)


Nu blir det chattkväll med Alexandra på FC.

Trevlig kväll på er!


Trevlig kväll!

Spårat med Race (mammas hund) för första gången. Ca 100 m långt med två vinklar i blandad skog. Det gick riktigt bra :) Han hittade klöven och klarade det galant. Stolt vovve!Axels spår får ligga under natten. Nu på eftermiddagen vart det lite solning, storstädning och fix utomhus.
Skit bra låt! Jack gick i samma grundskola som jag, riktigt charmtroll som alla tjejer va kära i ;)
Han kommer att vara med på P4 9/5 kl 8.00. Se till att lyssna!


999

Allt snurrar i huvudet! Massa saker.. hahha , ja men lyssna på KENT!


börjar få lite hår ;)

valborg

Nu är det 1:a maj och en månad närmare sommar :) Härligt väder har det varit dom senaste dagarna. Lite tråkigt att man har jobbat ganska mycket och missat förmiddagarna och värmen. Hoppas på varmväder i veckan och min lediga helg som kommer istället.

Förra veckan kom farmor och farfar på besök och är fortfarande här. Igår kom Therese och Göran hit för att kolla på baggen. Deras dotter lekte med Axel hela tiden. Han verkade gillade och var så försiktig. Så söta!
Så nu har jag och Therese bestämt oss för att börja träna tillsammans. Jätte roligt! Hoppas på en hel del agility och lydnad. Får se om det blir lite vallning också ;)

 
Elin kom också förbi och tittade på Torpet och sen åkte vi hem till henne och grillade. Sedan var det dags för kase i Sjörgrå. Det vart 4-hjuling dit :) Trevlig kväll!

Jag var rätt trött eftersom jag hade gått upp kvart i fem för att inventerara på jobbet. Hemma 12 på natten, så det va bara att hoppa i säng med frusna tår.

Imorse gick jag upp tidigt för att njuta av solen. Idag är det också jobbdag fram till fyra. Hoppas solen är framme när man kommer hem!