Härligt väder!

Imorse gick jag och mamma ut kl 7. -10 och soligt väder. Hade helst velat vara hemma och fixat en massa ute, men jobbet kallar. Hann iaf städa lite i garaget. Ställa ordning burar, däck och hundgrejer:)

Nu blir det bio-nya Bond filmen. Ja och pappa ska ner till Arbrå. Ska bli roligt! Lite annorlunda att gå i lilla Arbrå.
Imorrn kommer mina mostrar upp:) o ena lillkusinen Emma. Ska bli en massa mys!


Bilder på g

Idag vart jag hundvakt åt Frida. Så hund mer eller mindre spelar mindre roll;) Så roligt att d funkar med våra hundar.

Håller även på med massa kort från mammas kamera. Lite från hur det såg ut förr i Torpet. Ska försöka göra klart en del ikväll :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2493807/images/2012/pic_508c1c9d9606ee1a2809e750.jpg" class="image">


Hektisk dag!

Upp tidigt imorse. Skurade golv o donade innan Therese kom. Tränade lite agility o vallade med Viking. Det går framåt, men ibland är det lite svårt. Lite tröga får som dummar sig ibland. Viking är fortfarande lite osäker i vissa situationer. Men m lite hjälp av Therese så löste det sig. Jäklar va peppad man blir! :)

Det vart träning med andra hundar o lunch. Fick hjälp att bära över soffa m.m och riva ställning! Tack Kim och Fredrik:)
Kvällen avslutades med soffläge.
God natt!


Går till torpet

Första morgonen på länge som jag sover lite längre. Kanske behövligt?! Jag ska gå en sväng till torpet o tar bort papp i sovrum och vardagsrum. Det ska sopas, dammsugas och torkas rent:) Imorrn får jag hjälp och flytta över soffa och säng!


Fönster

Idag har vi satt fönstersmyg och foder. Lister i tak och målat skruvar :)

Va en runda till Lilla K med farmor, farfar o mamma. Lite fika och rundtur hem. Kvällen ska jag tillbringa hos Kedfors i Kilafors:)


Helgen är här!

 
 
Morgonen började med rådjursjakt med taxen fia. Jakteldaren Göran gick med henne och jag och Kim satt på pass. Tråkigt att vi inte var fler, men men. Första gången jag satt själv på pass. Hihi!
Efter jakten åkte jag med pappa o Perla till Vallsta för att hämta halmbal. Fåren fick lite upphalmat i ladan :)
Eftermiddagen tillbringades i torpet med lite fix. Imorrn blir det mer tid där!
Nu ska vi fira farmor som fyller 94 år! Ha en trevlig lörda!!
 

Vilken dag!

Idag var det mycket av allt:) Ja och mamma började att åka in till Bollnäs. Kikade på golv till köket/hallen. Hittade ett riktigt fint golv som passar perfekt:) Kakel till köket och vi hann även titta på lite tapet till hallen. Ååååå längtar tills jag får flytta in:)

Det blev lite träning med hundarna hemma på froms. Ja och Therese åkte vidare till Bergvik för lite vallning. Lerigt värre! Det går framåt o det känns bättre och bättre för mig och Viking. Ett mer samarbete och hans självkänsla blir bättre. Hem igen för lite middag och målning. Imorrn bitti blir det målning igen innan jobb. Bara nöta på! :) Godnatt!


mycke o göra nu

 
Börjar morgonen med lite musik! :)
 
Igår var d trevlig stund hos Clara. Det slutade med att jag vart chaufför! Tjejerna skulle vidare ut :)
Idag blir det jobb, hundträning och fix i torpet.
 
 

Gåsjakt

Har inte uppdaterat här på länge. Mycket bollar i luften ;)
 
Förra veckan åkte Kim och jag till Vänsjö. Loka, Axel och Frida fick följa med. Såg fågel, men d va lite väl långt håll :( Hem igen och jobb hela veckan!
 
Torpet stog som nr 1 i helgen, fick även jobba lite extra på söndagen. Vi fick en del gjort utomhus, allt skrot som den tidigare ägaren hade samlat på slängde vi. Fy! Från 9.00 - 19.00 höll jag och pappa på.
 
Tur man har snälla grannar som hjälper till så man får låna saker! :)
Imorse blev gåsjakt i Växsjö :) Riktigt häftigt att nästan fåglarna landade vid våra fötter. Axel fick hämta gås och kråka efter vi jagat klart. Ska inhandla en "säck" som han kan ligga i. Det blir lite kallt och han syns för väl med sitt blåa täcke. Tips på hemsida?  
Imorrn blir det nog lite jakt innan jobb, man tackar ju inte nej! ;)
 
 
 
 

Trasig bil och packar

 
Volymen på max och packar! Idag blir det Jämtland :)
Den blå mår inge bra :( Ngt fel igen med gasen. Måste nog lämna in den. Inte alls bra!