Trevlig helg med massa tjejer!

Fredag kväll hade tjejerna gjort tacos när man kom hem:) jag och Emma kände för att ta en promenad i mörkret innan middagen. Lördag morgon åkte ngr av oss till Järvsöbacken. Vi hade tur med vädret. Solen dök fram ibland och det var bara ngr minus ute. Hemma hade dom andra bara varit ute lite, annars tagit det lugnt. Tror Hälsingeluften behövdes;)

Lördag kväll serverades det tre -rätters super gott! Vin och spelkväll:) vi hade det supermysigt!
Söndag förmiddag tog vi det lugnt. Åkte skoter och spark. Det vart en härlig sen lunch uppe vid Acktjärbo. Grillade korv och myste ännu mera:)
Sen va det tid att åka hem för dom.

Nu på morgonen kommer Anna. Så det är tid för att göra frukost. Idag blir det längd och hundträning.

Mer bilder kommer sen!


Förbereder inför helg!

 
Imorrn fredag kommer Emma, Linn, Elin, Fia, Jonna och Becka upp. Ett riktigt tjejgäng :) På middagen kommer även Alex och Hanna! Jäklar va roligt det ska bli :) En hel helg med bara massa mys och vinteraktviteter ;) 
 
Lyssnar på bästa låten just nu:) Ska förbereda förätten tills imorrn (laxmousse). Så musik och matlagning innan det är läggdags. 
 
 
 

Taggad!

Ja är bara så taggad på vallning, jakt och HUND! Är man nörd eller?? 
 
Så är livet just nu och 2013 hoppas jag på ett bra år! :) 
 

Härlig onsdag!

Valpträning i Hertsjö kl nio. Sen följde Linn med hem på promenad och en visit i fårhagen:) Lunch och sedan iväg till Rävkojan. Jag fixade två stolar och dynor som skulle upp dit. Vi skulle även kolla på skogsfågel, men Qee kunde inte vara själv längre. Så nästa vecka kanske vi ska ut.

Härligt väder ute! :)
Ville inte gå in, så jag och syster gick en långpromenad ute skoterspåren :)
Nu blir det pappersjobb och städning!


Mina hjärtan!

 
Vad skulle jag göra utan er?! Bästa <3

Yes!

Pappa köpt en leksak;) nu ska d plogas på riktigt! Så hoppas på att kunna valla o köra agility på planen snart:)


Ett o annat!

Hylla i kök har kommit upp. Lampor köpta o ett skåp finns nu i köket:)

Igår var det förberedande inför vallning för våra unghundar i ljusdal. Träning på passivitet var prio ett. Vi gick runt med hundarna och tränade följsamhet. Massa bra tips. Längtar redan till nästa gång. Sen rullade jag Till jobbet och sen hem. Promenad och städning. Sen upp till Froms. Det var "halv åtta hos mig".

Alex bjöd på tre rätters. Så himla gott!! En väldigt lyckad kväll vart det!:)


Kallt i Torpet!

Fläkten är inte så glad när d är så kallt ute:/ Vaknade kl 6 imorse av att d bara va 10 grader i sovrummet. Så upp och hoppa! Eldning i kakelugnen o spisen. Nu får kylan ge sig..

Nu är d lite småfix och annat på övervåningen. Ska leta upp lite saker på vinden. Sen kort promenad och jobb! Hej fredag!


Funäs!

Det behövdes verkligen en resa upp till Funäs:) Bara o slappa o ta det lugnt ;)

Vi gick en runda med hundarna när jag kom upp. Sedan vart det lunch och längd på eftermiddagen. 7 km runt ospårat. Härlig runda tyckte vi och hundarna. Dag 2 skulle vi åka i backen, men minus 28 grader så blev vi kvar hemma. Promenader och mys. Vi åkte en sväng till Hamra för att äta middag. Där träffade vi på Daniel som berättade att vi gärna fick va med och titta på en som skulle komma och träna lavinhund. Självklart så ville vi det:) Halv elva var vid backen. Vi fick vara figuranter. Det tränades sök på nära håll. Instruktören var en man från Norge som har varit Chef för hela hundenhenten i Norge. Sedan var det Anders med sin Schäfer Cessi. Daniel och en annan fick oxå vara figuranter. Riktig spännande dag!
Ingen skidåkning idag heller. Vi åkte hem och lagade middag och tände eld o brasan:) Vi fick nu höra att vi behövdes för morgondagen oxå. Å vi som skulle åka utför. Såklart hängde vi med. Det skulle tränas uppe på fjälls. Dagen innan hade dom förberett att gräva en grop "bivack". Där nere skulle en figurant ligga. Gropen skulle täckas för och det skulle likna när en lavin hade Varit. Jag ställde upp:) vi åkte skoter och kälke upp till toppen. Jag fick krypa ner. 30 min låg jag nog där nere innan jag hörde hunden gräva. Det skulle vara 10 min per meter. Tiden är för att hunden ska kunna känna människolukt. När Cessi kom krypandes ner så var det massvis med beröm och lek med boll:)!
Vilken dag!!:)

Vi hann med några åk innan jag skulle åka hem. Bästa dagarna på länge!


Händer en del!

Lillan har blivit 3.5 månad och är ett riktigt litet busfrö;)!

Kom hem igår efter fyra härliga dagar i Funäs. Hälsade på bästa Anna o vi gjorde massa trevliga saker:)

Får skriva mer ikväll. Nu ska jag ut från fikarummet o jobba klart med rean! :)


Nytt år!

Igår firade vi Nyårsdag och Nyårsafton med trevligt sällskap:) förmiddagen åkte vi upp med 4-hjuling o skoter till ett vindskydd och grillade korv. Mysigt men lite dåligt väder. Det regnade, men hann sluta innan vi kom dit iaf;)

På kvällen var vi Claras föräldrars hus. God mat, dricka, musik och spel:)