Det händer grejer

Semester och man orkar helt enkelt inte skriva. Det är sista veckan :) hoppas på bra väder.
 
Det har ju regnat en hel del, så man har inte kunnat åkt iväg så mycket :( en sväng var vi iväg och letade svamp i Vallsta skogarna och avslutade med lunch buffé på Orbaden. Mycket gott!
 
Sanna kom upp och hälsade på :) Trots att jag var dålig åkte vi första dagen till Majas café, en lantbod i Växbo, VäsxboLin och avslutade den dagen med Växbo bageri. Dag nr två åkte vi iväg till Lill-Babs Caffär. Självklart skulle vi käka den goda räksmörgåsen, men istället fick jag ta en kopp te ;) vi åkte vidare runt till Torön och kikade. Duggregn så det va inte så mysigt väder att va ute i. Vi satt mestadels i bilen.
Naturen är ju så fin runtom när man åker på vägarna så d gör ju inget :)
Sista dagen åkte vi till Galven och satt på stranden och myste. Vi åkte vidare till Runemo bygdegård på loppis. Vi hittade lite fynd. Sanna fick käka sin första kolbulle hiih ;)
 
I onsdags åkte vi till Karlstad, Skutberget på två - dagars agilitytävling. Onsdagen var den första dagen jag åt ordentlig middag. Snacka om konstig bacill man hade som hängde i i flera dagar :(  Uscha!  Trots att man inte hade ätit på länge och inte direkt ngn energi så gick det riktigt bra första dagen. Först ut var Axel som nollade, men tyvärr inte räckte till sista pinnplats. Han kom 9:a och den som kom 8:a fick sista pinnen. Jäkligt surt! Tävlade Floyd som fick en 6:e placering i hopp och SM pinne. :) I agilityklassen kom han 3:a och där också en SM pinne :) Axel fick en nolla i hoppklassen han också, men inte så bra tid.
4 raka nollor! Riktigt nöjd med dagen!
 
Dag nr 2 fick Axel fem fel på nedfarten, vi körde på och loppet gick super. Flojjan fick en vägran på en dum tunnel, men kändes i övrigt riktigt bra. Det var en svår bana, med Axel vart en disk. Sista loppet med Floyd vart inställt. Det ösregnade redan på banvandringen och åskan kom också. Det slutade aldirg regna trots att vi väntade en kvart. Ska försöka lägga in filmerna nu i veckan:)
 
Många nyfikna på Torpet ;) Ja det händer grejer!'
 
Idag har jag målat en hel sida. Fy tusan va ont i handleden man får. Duktiga pappa håller på som 17:on. Snart är ställningen byggd för att vi kan fixa taket. Imorrn kommer Linus upp och hjälper till. Röris kommer till veckan och fixar. Till veckan kanske jag och mamma tittar på golv och matta till badrummet.
 
Nu blir det att vila och åka upp till klubben och träna hund ett tag. Vidare till Röste och gå ut och gå!
 
Skillnad va? (fönstret högst upp ska också bytas)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback