Viltspår

Igår la jag ett ca 300 m långt viltspår i skogen bakom mig. Snön hade nästan försvunnit så jag passade på att lägga ett. :-) När sele och lina kom fram så visste han precis va som väntades. Han va jätte duktig!
Det var ett spår med fyra vinklar o ett bloduppbehåll på 7m. Störning fick vi med ett springande rådjur över spåret. Han fortsatte bara o hittade klöven.:-) Vilken skillnad på tempo.
Axel är sansad och det är lätt att hänga med. Zenita va totalt galen i spåret. Det kändes som att ja släpades efter o det var många gånger ja trillade. Vi provade flera sorts knep, men inget kunde hejda henne i spåret. Hon var alltid superglad och hittade alltid klöven!
/Vicky

Pics


Ledighet

För alla stockholmare så har det varit sportlov förra veckan. Jag tog två semsterdagar för att åka upp till Hälsingland. Så skönt att få komma iväg ett tag. Vi hade det jätte mysigt. Skidor på längden och tvären, skoteråkning, långa hundpromender, hundträning, fotografering, kortspel och solat i snön med varsin semla :-)  Det kändes som att det verkligen höll på att bli vår i helgen. Snön tinade och föll ner från taken, isen smälte och fåglarna kvittrade. Icke sa nicke, imorse när ja skulle åka strax innan halv sju så började det att hagla och det var blixthalka på vägarna. Jag höll knappt på att ta mig till Bollnäs. På radion sa dom att det aldrig hade varit så halt som för 2 år sedan. Jag klarade mig hem och kom till jobbet i tid, det trodde jag aldrig.
Nu blir det att rensa lite räkor och göra Nettans heta räkröra. MUMS!!
Ska försöka lägga in bilderna från helgen i veckan.
/Vicky

Snygg Viking

Crosstime´s Viking
Februari 2011, Froms - Arbrå
Crosstime´s Viking
Februari 2011, Froms - Arbrå